Agriturismo La Capezzanga

capezzanga-01-Agriturismocapezzanga-02-Agriturismocapezzanga-03-Agriturismocapezzanga-04-Agriturismocapezzanga-05-Agriturismocapezzanga-06-Agriturismocapezzanga-07-Agriturismocapezzanga-08-Agriturismocapezzanga-09-Agriturismocapezzanga-10-Agriturismocapezzanga-11-Agriturismocapezzanga-12-Agriturismocapezzanga-13-Agriturismocapezzanga-14-Agriturismo

La Capezzanga is strategisch gelegen tussen het Majella gebergte en de Adriatische zee. Het is een oase van rust tussen de wijngaarden en olijfbomen. Deze vakantieboerderij heeft veel recreatieve mogelijkheden waardoor La Capezzanga zeer geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen. Er is een klein voetbalveldje en een tafeltennis hoek. Voor een dagje op het strand kunt u gratis één van de parasols lenen en meenemen. De eigenaar is zeer vriendelijk en spreekt redelijk Engels. Hij organiseert regelmatig cursussen in onder andere wijn productie voor zijn gasten. Indien u van golf houdt vertelt hij je graag alles over de golfbaan in de buurt.

Accommodatie agriturismo La Capezzanga

La Capezzanga - Interieur kamer

De accommodatie van Agriturismo La Capezzanga bestaat uit 2 studio’s en 2 kamers. In totaal is er plaats voor 10 gasten.

Studio’s
De studio’s bevinden zich op de bovenverdieping en beschikken over een kitchenette, bathroom en gratis verwarming.

Kamers
De kamers zijn op de begane grond. Ze zijn eenvoudig maar fraai ingericht en ruim. Ze beschikken over een eigen badkamer en gratis verwarming.

Services agriturismo La Capezzanga

  • Dichtbij de Adriatische kust
  • Voetbalveldje, tafeltennis en meer recreatieve mogelijkheden
  • Tuinmeubelen gratis ter beschikking
  • Agriculturele cursussen voor gasten

Prijzen agriturismo La Capezzanga ter indicatie

Vanaf prijs: € 40 p. pers. p. dag
Laatste update: 2019
Priis per persoon per dag Hoogseizoen Laagseizoen
Bed & breakfast € 50 € 35
Half pension € 75 € 60

Locatie Agriturismo La Capezzanga | Abruzzo