Agriturismo Il Portone

Agriturismo-il-portone-abruzzo-01Agriturismo-il-portone-abruzzo-02Agriturismo-il-portone-abruzzo-03Agriturismo-il-portone-abruzzo-04Agriturismo-il-portone-abruzzo-05Agriturismo-il-portone-abruzzo-06Agriturismo-il-portone-abruzzo-07Agriturismo-il-portone-abruzzo-08Agriturismo-il-portone-abruzzo-09Agriturismo-il-portone-abruzzo-10Agriturismo-il-portone-abruzzo-11Agriturismo-il-portone-abruzzo-12Agriturismo-il-portone-abruzzo-13Agriturismo-il-portone-abruzzo-14Agriturismo-il-portone-abruzzo-15Agriturismo-il-portone-abruzzo-16Agriturismo-il-portone-abruzzo-17Agriturismo-il-portone-abruzzo-18

Agriturismo Il Portone is schitterend gelegen aan de rand van het Majella National Park. De schoonheid van het landschap is perfect voor een vakantie in een natuurrijke en relaxte omgeving, maar ook de diegene die houden van fietsen of hiking komen hier aan hun trekken. Dichtbij Agriturismo Il Portone vindt u Abbateggio, een zogenaamde ‘Borghi più belli d’Italia’, één van de mooiste stadjes van Italië.

Agriturismo Il Portone heeft 40 hectare land met biologisch certificaat waarop voornamelijk olijven en druiven worden geteeld.

Kamers agriturismo Il Portone

Het hoofdgebouw van Agriturismo Il Portone bestaat uit een oude boerderij. Het is met zeer veel aandacht voor details gerestaureerd waarbij gebruik is gemaakt van traditionele materialen, zoals Majella terracotta. Het resultaat ziet er schitterend uit.
Alle kamers voor de gasten zijn bijzonder mooi en comfortabel uitgevoerd. In totaal zijn er 11 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer. Alle zijn voorzien van eigen badkamer.

Deze agriturismo staat bekend als één van de mooiste in Abruzzo. Vanaf het terras, waar u kunt genieten van een maaltijd of een drankje, heeft u een panoramisch uitzicht op het Majella gebergte.
De eigenaresse spreekt redelijk goed engels. We hebben haar en haar partner leren kennen als erg vriendelijk en behulpzaam. Ze kunnen u veel vertellen over de regio en haar bezienswaardigheden.

Services agriturismo Il Portone

  • Diner kan op aanvraag verzorgd worden
  • Gratis fietsen voor de gasten (beperkte beschikbaarheid)
  • Zelf geproduceerde olijfolie en andere specialiteiten te koop

Prijzen agriturismo Il Portone ter indicatie

Vanaf prijs: € 50 p. pers. p. dag
Laatste update: 2019
Prijs per persoon per dag Hoogseizoen Laagseizoen
Bed and Breakfast € 55 € 50
Half pension € 75 € 70
Prijs per appartement per dag Hoogseizoen Laagseizoen
Appartement met 4 bedden € 140 € 120

Locatie Agriturismo Il Portone (A) en Pescara airport (B) op 35 km

Adres: C.da San Martino 2, Abbateggio

Grotere kaart weergeven