Agriturismo Madonna degli Angeli

madonnadangelli-01-Agriturismomadonnadangelli-02-Agriturismomadonnadangelli-03-Agriturismomadonnadangelli-04-Agriturismomadonnadangelli-05-Agriturismomadonnadangelli-06-Agriturismomadonnadangelli-07-Agriturismomadonnadangelli-08-Agriturismomadonnadangelli-09-Agriturismomadonnadangelli-10-Agriturismomadonnadangelli-11-Agriturismomadonnadangelli-12-Agriturismomadonnadangelli-13-Agriturismomadonnadangelli-14-Agriturismomadonnadangelli-15-Agriturismomadonnadangelli-16-Agriturismomadonnadangelli-17-Agriturismomadonnadangelli-18-Agriturismomadonnadangelli-19-Agriturismomadonnadangelli-20-Agriturismomadonnadangelli-21-Agriturismomadonnadangelli-22-Agriturismomadonnadangelli-23-Agriturismomadonnadangelli-24-Agriturismomadonnadangelli-25-Agriturismomadonnadangelli-26-Agriturismomadonnadangelli-27-Agriturismomadonnadangelli-28-Agriturismomadonnadangelli-29-Agriturismo

Gesitueerd in de vallei tussen de Nationale Parken Majella en Gran Sasso vindt u het romantische Agriturismo Madonna degli Angeli. De karakteristieke 17de eeuwse boerderij is met zorgvuldige aandacht voor de kleinste details gerenoveerd. Het resultaat ziet er fantastisch uit. De eigenaar is zeer trots op zijn boerderij en vertelt graag over de historie van het familiebezit. Deze agriturismo is bij uitstek geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er zijn 2 kleine zwembaden. Eén is speciaal gereserveerd voor de allerkleinsten. De grote tuin biedt tal van mogelijkheden om te spelen, relaxen en zonnen. Er is een tafeltennis tafel, er zijn fietsen te huur en er lopen een aantal kindvriendelijke dieren rond zoals een ezel, geit en katten. Vooral de ezel is dol op aandacht.

Accommodatie agriturismo Madonna degli Angeli

Woonkamer 'Casa Padronale'

Madonna degli Angeli biedt 7 appartementen aan voor gasten verdeeld over een aantal gebouwen op het landgoed. Alle appartementen zijn bijzonder mooi gerenoveerd en voorzien van antieke meubelen. Elk appartement heeft zijn eigen ingang, buitenplek (terras of balkon), badkamer, huiskamer, kitchenette, 1 of 2 slaapkamers en tuin/terrasmeubelen.

Grote appartementen
Twee grote appartementen bevinden zich in de 17de eeuwse boerderij zelf.
Casa Padronale:
Dit appartement van 80 m2 bevindt zich op de begane grond. Het heeft 1 grote woonkamer en 1 slaapkamer. Er zijn 4 bedden, waarvan 2 in de slaapkamer en 2 in de woonkamer. Indien gewenst kunnen er nog 2 extra bedden worden toegevoegd. Dit appartement heeft in de woonkamer ook een open haard. Buiten is er een ruim eigen terras met terrasmeubelen.

Dolmen:
Dit appartement van 60 m2 bevindt zich op de eerste verdieping. Het heeft 1 woonkamer en 2 slaapkamers. Er zijn 4 bedden en een extra bed kan worden toegevoegd. Ook dit appartement heeft een open haard. Buiten heeft het een eigen veranda.
Dit appartement is voorzien van air conditioning (tegen extra betaling).

Middelgrote appartementen
Tavernette:
Dit appartement van 50 m2 bevindt zich op de begane grond. Het heeft 1 woonkamer en 1 slaapkamer. Er zijn 3 bedden en een extra bed kan worden toegevoegd. Buiten heeft dit appartement een privé tuin met terras.

Kleine appartementen
Canale:
Dit appartement van 35 m2 bevindt zich op de begane grond en is voorzien van een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Het heeft 2 bedden en 1 of 2 extra bedden kunnen worden bijgeplaatst in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard. Buiten is er een eigen tuin met terrasmeubelen. De tuinen van Canale en Silos sluiten op elkaar aan.
Airconditioning mogelijk (extra kosten bij gebruik).

Silos:
Dit appartement van 40 m2 bevindt zich ook op de begane grond en is voorzien van een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Het heeft 2 bedden en 1 of 2 extra bedden kunnen worden bijgeplaatst in de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard. Buiten is er een eigen tuin met patio en terrasmeubelen. De tuinen van Canale en Silos sluiten op elkaar aan.
Airconditioning mogelijk (extra kosten bij gebruik).

Special
Torreta:
Dit bijzondere appartement van 30 m2 bevindt zich in de voormalige graansilo van de boerderij. De graansilo is omgetoverd naar een zeer romantisch huisje voor 2 personen. Op de begane grond (9 m2) vindt u een woonkamertje, keukentje, badkamer en klein bedje waar eventueel een kind kan verblijven. De eerste verdieping bereikt u via een steile trap. Daar bevindt zich een ronde slaapkamer met een tweepersoonsbed. Vanaf het balkon heeft u een mooi uitzicht over het landgoed.
Dit appartement is ideaal voor jonge stellen!

Services agriturismo Madonna degli Angeli

 • Huisdieren toegestaan (extra kosten, zie voorwaarden hieronder)
 • 2 zwembaden, 1 voor kleine kinderen
 • Sommige appartementen hebben airconditioning (extra kosten bij gebruik)
 • Fietsen te huur, bij vooraf boeken € 10 per dag of € 30 per week

Prijzen agriturismo Madonna degli Angeli ter indicatie

Vanaf prijs: € 62 p. 2 pers. app.
Laatste update: 2019
Prijs per appartement per dag Laagseizoen: overige periodes Middenseizoen: 18 mei-27 juli, 25 aug-21 sept, Kerstmis Hoogseizoen: 27 juli-25 aug, Pasen
Tweepersoons appartement (klein) € 65 € 75 € 90
Driepersoons appartement (middel) € 80 € 95 € 115
Vierpersoons appartement (groot) € 95 € 115 € 140
Request availability

Voorwaarden Madonna degli Angeli

 • Minimum verblijf: 4 nachten (extra kosten bij korter verblijf)
 • Minimum verblijf van 14 juli tot 25 aug.: 6/7 nachten, vertrek/aankomst op zaterdag of zondag
 • Extra bed: € 15 per nacht
 • Extra baby/kinderbed: € 5 per nacht
 • Verwarming: € 10 per nacht voor klein appartement en € 15 per nacht voor middelgroot/groot appartement, gebruik van de open haard is overigens gratis
 • Klein huisdier: € 20 per nacht, het dient een klein en vriendelijk dier te zijn en er dient vooraf overeenstemming te zijn
 • Huurfiets (mountainbike): € 10,- per dag of € 30,- per week (Bij boeking vooraf)
 • Locatie Agriturismo Madonna degli Angeli (A) en Abruzzo airport (B) op 39 km


  Grotere kaart weergeven

  Bent u hier geweest? Deel hieronder uw ervaring met anderen