Agriturismo Torre Mannella

Torre-Mannella-05-AgriturismoTorre-Mannella-02-AgriturismoTorre-Mannella-03-AgriturismoTorre-Mannella-04-AgriturismoTorre-Mannella-09-AgriturismoTorre-Mannella-11-AgriturismoTorre-Mannella-12-AgriturismoTorre-Mannella-13-AgriturismoTorre-Mannella-18-AgriturismoTorre-Mannella-20-Agriturismo

U zult Agriturismo Torre Mannella van de familie Rupi aantreffen op een fantastische locatie.
De boerderij Torre Mannella is gebouwd op een unieke locatie op de heuvels van Abruzzo op redelijk korte afstand van Pescara en de kust. Het dichtbij gelegen middeleeuwse stadje Sant’Angelo biedt een aantal zeer goede restaurants en is zeker een bezoekje waard. Agriturismo Torre Mannella biedt een mooi panoramisch uitzicht over de wijngaarden en olijfbomen. Zelfs de Adriatische zee kunt u zien. In de avond verlicht Citta Sant’Angelo de berg op waarop deze gebouwd is.

Accommodatie and locatie agriturismo Torre Mannella

Torre Mannella – Interieur de Toren

Agriturismo Torre Mannella bestaat uit een aantal voormalige boerderij gebouwen welke zijn omgebouwd naar accommodaties voor gasten. De oude toren, vanwaar de naam van deze Agriturismo komt, is gerestaureerd en is nu een schitterend driekamer appartement.

Alle accommodaties bieden een mooi uitzicht over het landschap, van de bergen tot de zee.

De toren:

De toren stamt uit ongeveer 1600 en is zorgvuldig gerestaureerd in originele stijl. Het interieur is verbouwd naar een comfortabel driekamer appartement van 70 m2 voor 6 gasten.

De oude boerderij:

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 simpele studio’s met verwarming, badkamer, kitchenette, tweepersoonsbed en indien gewenst een extra bijgeplaatst bed. De 4 studio’s delen een groot terras met panoramisch uitzicht.
Op de begane grond bevind zich een groot appartement ‘Onello’ voor min. 6 personen. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, grote huiskamer en keuken. Buiten is er een eigen terras met uitzicht over de wijngaarden.

De stallen:

De voormalige stallen zijn verbouwd naar 3 mooie appartementen van ongeveer 35 m2 over 2 verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, kitchenette en badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich de slaapkamer met tweepersoonsbed. Hier kan een kinderbedje worden bijgeplaatst.
Deze appartementen beschikken over een eigen overdekt terras met stoelen welke over de wijngaarden uitkijkt.

De nieuwe boerderij:

Dit gebouw is vorig jaar tot stand gekomen. Er bevinden zich hierin 4 studio’s met verwarming, badkamer en kitchenette. Op de eerste verdieping van het gebouw is appartement ‘Dante’s house’, deze beschikt over een mooi eigen terras met uitzicht op Citta Sant’Angelo.

De zeer vriendelijke eigenaren spreken niet perfect Engels, maar doen hun uiterste best om u een aangenaam verblijf te verzorgen. Agriturismo Torre Mannella ligt dichtbij de Adriatische zee. Een dagje op het strand is dus zeker een aanrader. In het binnenland kunt u de Nationale parken van Gran Sasso en Majella bezoeken. Hier leven tussen de bergen nog wolven en beren!

Services agriturismo Torre Mannella

  • Zwembad
  • Diner mogelijk op aanvraag
  • Gratis Wi-Fi internet (reikt nog niet tot alle accommodaties)
  • Dichtbij Adriatische zee
  • Koop zelf geproduceerde wijn en olie

Prijzen agriturismo Torre Mannella ter indicatie

Vanaf prijs: € 60 p. acc. p. dag
Laatste update: 2019
Prijs per accommodatie per dag Hoogseizoen Laagseizoen
Studio 2 personen € 80 € 60
Studio 4 personen € 140 € 120
Tweekamer appartement 2 personen € 90 € 70
Appartement 4 personen € 150 € 120
Appartement 6 personen € 200 € 150

Locatie Agriturismo Torre Mannella | Abruzzo

  • Luchthaven Pescara op 19 km en vluchten naar Pescara vanaf Dusseldorf Weeze